Met welke oliën mixt pepermuntolie goed?

Etherische pepermuntolie kan goed worden gecombineerd met verscheidene andere etherische oliën. Douchegel bevat vaak menthol, gecombineerd met veel verschillende geuren, en deze combinaties zijn over het algemeen ook te maken met een combinatie van etherische oliën. Pepermuntolie is een prettige bovennoot in veel verschillende blends van etherische oliën. Om te weten te komen met welke andere etherische oliën pepermuntolie goed combineert is het belangrijk de geuren in categorieën op te delen. De categorieën zijn:

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

Mintgeuren zoals pepermunt combineren goed met met houtgeuren, aardegeuren en citrusgeuren. Bekende oliën in deze categorieën zijn citroenolie en patchouli-olie.

Geuren waar pepermuntolie goed mee combineert zijn onder andere: basilicumolie, benzoëolie, zwarte peper olie, cipresolie, eucalyptusolie, geraniumolie, grapefruitolie, jeneverbesolielavendeloliecitroenolie, marjoleinolie, niaouli olie, dennenolie, Ravensaraolie, rozemarijnolie en tea treeolie.

Wilt u gemixte olie bestellen?

Bestelt u liever een mengsel van meerdere etherische oliën? Wij mengen met plezier 2 tot 4 etherische oliën voor u. Vanaf 100 ml is dit bovendien volledig gratis! Alleen al met pepermuntolie kunnen wij honderden combinaties voor u maken! Etherische olie blends op maat bestellen kan in onze webshop op Etherische-olie.com. Hier vindt u ook meer informatie over de mogelijkheden en betaling.

Wilt u direct pepermuntolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.

Hoge kwaliteit pepermuntolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!