Pepermuntolie in cosmetica, zeep, parfums en shampoos

Pepermuntolie is een veel gebruikte stof in zeep, parfums, shampoos en cosmetica. Pepermuntolie wordt niet voor niets veel gebruik in schoonheidsproducten en producten voor lichaamsverzorging. De geur van pepermuntolie is prettig en fris en veel mensen genieten zowel van de geur als van de tintelende verkoelende sensatie op de huid. Pepermuntolie is dan ook een van de meest gebruikte ingrediënten in de cosmetica industrie. Ook thuisgebruikers die zelf hun cosmetica, parfums, shampoos of zeep maken gebruiken vaak menthol zowel in kristalvorm als in de vorm van een essentiële olie. Menthol heeft een reinigende werking op de huid waardoor het puistjes en acne tegengaat en de huid weer laat glanzen als nooit tevoren. Daarnaast laat het de huid strakker en jonger lijken. Mocht u pepermuntolie in bulk willen kopen dan is dat ook mogelijk bij ons in verpakkingen vanaf 1 kg tot en met 180 kg.

 

Wilt u direct pepermuntolie bestellen?

groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

Hoge kwaliteit pepermuntolie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!